26685900_1837680613188762_75827621760201Heippa hei dokumentointiblogi!

Nyt kirjoitan melko ajoissa blogia eli tästä päivästä ja tällä kertaa kotosalla. Tämä päivä oli hyvä pajalla. Aamu oli kylläkin aika nihkeä ja tuntui, että ei hitsit! Miten jaksan olla täällä.... Oli ankea olo. Mutta se johtui varmaan osin siitäkin, että väsytti niin tuhottomasti, ja aamu oli vaikea. Huono mieliala aamulla kenties? Ja meinasin pajalla nukahtaa yhdessä kohtaa kokoajan. Silmät menivät ristiin ja nuokuin. Nolotti kauheasti. No, sain varattua ajan lääkärille. Kenties hän osaisi selvittää mistä tuollainen väsymys johtuu? Sitä on ollut koulussakin.

No, mutta takaisin pajatoiminnan pariin. Siitähän tämä blogi kertoo. Tänään oli loppuen lopuksi ihan hyvä päivä pajalla. Iltapäivällä viimeiseksi kävimme pelaamassa hauskaa ohjaajan keksimää pallopeliä. Luulin, että meillä olisi jotain liikuntaa, mutta sitten olikin kevyttä pallon lyöntiä. Eipä haitannut! Ennen Kombiin lähtöä oli meillä pajan siivousprojekti. Itse sain tehtäväkseni pyyhkiä pölyjä ja mopata lattioita osasta pajaa. 

Ylhäällä on arvoituksellinen kuva... Se kertoo yhdestä aktiviteetista, joka meillä tänään oli. Eli. Meidän piti tietyistä tarvikkeista kehitellä jonkinlainen taideteoksen tapainen pöydältä jonkun verran ylöspäin nouseva hökötys. Kaikilla oli parinsa.

Oli kiva, kun tylsien hetkien koittaessa sain leikkailla emojeita irti paperista. Ei se mitään ihmeellistä hommaa ollut, mutta sai aktiviteettia. Itse kun olen aika helposti tylsistyvää ihmistyyppiä.

Näiden kaikkien puuhien lisäksi oli kaikenlaista pientä mukavaa touhua, joita en nyt kuitenkaan mainitse. En koe niitä niin tärkeinä tässä kohtaa. Sanotaanko niin, että olimme pöydän ääressä ja jouduimme miettimään kaikenlaista. Oli seuraleikin tapaisia juttuja. Kivaa on päästä tutustumaan muihin ja tietämään asioita muista pajalaisista.

Eipä tässä sen kummempaa tältä päivältä! Kivaa, kun pajalla on niin mukavia ihmisiä. Mielellään siellä on ja höpisee muiden kanssa.

Terveisin siivousintoilija, Katariina